۱۴ مهر ۱۳۹۴، ۱۴:۰۶

رئیس توسعه مکانیزاسیون وزارت جهاد کشاورزی:

۱۱۰ میلیارد تومان اعتبارات مکانیزاسیون کشاورزی جذب شد

۱۱۰ میلیارد تومان اعتبارات مکانیزاسیون کشاورزی جذب شد

گرگان- رئیس مرکز توسعه مکانیزاسیون وزارت جهاد کشاورزی از جذب ۱۱۰ میلیارد تومان اعتبار مکانیزاسیون طی شش ماه ابتدای سال جاری خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر، کامبیز عباسی بعدازظهر سه شنبه در آیین افتتاح یازدهمین نمایشگاه بین‌المللی ماشین آلات، تجهیزات و ادوات صنایع کشاورزی در گرگان اظهار کرد: خط اعتباری امسال مکانیزاسیون وزارت جهاد هزار میلیارد تومان اعتبار است که به استان ها ابلاغ شده و تاکنون ۷۵۰ میلیارد تومان تقاضا برای این موضوع در بانک ها ثبت و ۱۱۰ میلیارد تومان آن جذب شده است.

وی افزود: در دو سال گذشته بیش از ۲ هزار و ۶۰۰ میلیارد تومان اعتبار به بخش مکانیزاسیون کشور تخصیص داده شد که از این مقدار هزار و ۷۰۰ میلیارد تومان آن تبدیل به ماشین آلات شده است.

عباسی با اشاره به رویکردهای وزارت جهاد کشاورزی گفت: یک برنامه ۱۲ ساله بلند مدت در بخش مکانیزاسیون داریم تا بتوانیم نیاز ماشین آلات کشاورزی کشور را به ترتیب در زراعت، دام و باغبانی حل کنیم.

کاهش نرخ سود تسهیلات بخش کشاورزی به ۱۸ درصد

رئیس مرکز توسعه مکانیزاسیون وزارت جهادکشاورزی با اشاره به کاهش نرخ سود تسهیلات بانکی بخش کشاورزی افزود: با مصوبه شورای پول و اعتبار، نرخ تسهیلات بخش کشاورزی از این هفته ۱۸ درصد می شود.

وی رویکردهای اساسی وزارت جهاد در بخش کشاورزی را انتقال کشت بهاره به پاییزه، توسعه کشت نشایی مانند پنبه و چغندرقند و کلزا، افزایش استفاده از ارقام زودرس در محصولات، توسعه روش های آبیاری زیر سطحی و موضعی و توسعه کشت گلخانه ای عنوان کرد.

عباسی گفت: توسعه کشاورزی حفاظتی و استفاده بهینه از بارش های موجود و بهره وری بیشتر از آب با تولید محصولات بیشتر با استفاده از آب کمتر از جمله دیگر رویکردهای این وزارت خانه است.

وی با بیان این که ایران یک سوم متوسط دنیا بارش و سه برابر متوسط دنیا تبخیر دارد، گفت: بخشی از تغییر روش ها در بخش کشاورزی به مکانیزاسیون بر می گردد و ما از تجهیزات نوین که در راستای کاهش اثرات خشکسالی و تغییر اقلیم باشد حمایت می کنیم و در این بخش به دنبال فنآوری هایی هستیم که با شرایط ویژه کشور متناسب باشد.

رشد ۷ برابری استاندارد سازی ماشین آلات کشاورزی 

عباسی با تأکید بر اینکه استانداردسازی ماشین‌های کشاورزی با کمک سازمان تحقیقات صنعتی و استانداردسازی دنبال می شود، اظهار کرد: در سال های ۹۱ تا ۹۳ رشد استاندارد سازی ماشین آلات کشاورزی ۷۰۰ درصد بوده و استاندارد سازی های لازم انجام شده است.

وی در ادامه با اشاره به اینکه در منشور صنعت کشور، صنعت ماشین‌های کشاورزی باید دیده شود، افزود: در کنار خودروسازی، ساخت لوازم خانگی و صنعت ماشین‌های کشاورزی نیز باید مد نظر قرار گیرد.

کد خبر 2933507

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha